28 листопада 2021, служіння в неділю

Подвійна радість – Михайло Паночко проповідь

“Усі митарі й грішники приходили до нього, щоб його почути. А фарисеї з книжниками нарікали: “Цей грішників приймає і їсть разом з ними.” Тоді Ісус сказав до них цю притчу:  “Котрий з вас чоловік, мавши сотню овець і одну з них загубивши, не зоставить дев’ятдесят дев’ять у пустелі та не піде шукати загублену, поки її не знайде? А, знайшовши, кладе її собі, радіючи, на плечі й, повернувшися додому, скликає друзів та сусідів і до них каже: Радійте зо мною, бо я знайшов овечку, що була загубилась. Отак, кажу вам, що на небі буде більша радість над одним грішником, що кається, ніж над дев’ятдесят дев’ятьма праведниками, що їм не треба покаяння.” (Лк. 15:1-7)

Пам’ятаймо, Ісус Христос прийшов на землю, щоб «знайти та спасти те, що загинуло!» (Лк. 19:10) Звідси й головна місія Церкви: нести Добру Звістку Божу. Навколо нас є багато людей, які блукають в темряві гріхів та пристрастей. Отож, будьмо такими людьми, у серці яких палає вогник надії і любові на спасіння ближніх, щоб навернулися від гріха і пізнали єдиного правдивого Бога. 

Дивімося і навчаймося від Христа, крок за кроком рухаючись вперед попри обставини. (Кол. 2:6,7; 2Тим. 2:1-4) Амінь!

 

Долаючи перешкоди на шляху до Христа – Артем Ковпак проповідь

“І, забігши вперед, він виліз на фігове дерево, щоб бачити Його, бо Він мав побіч нього проходити. А коли на це місце Ісус підійшов, то поглянув угору до нього й промовив: Закхею, зійди зараз додолу, бо сьогодні потрібно Мені бути в домі твоїм! І той зараз додолу ізліз, і прийняв Його з радістю.” (Лк. 19:4-6)

Незалежно від обставин та часу, шукаймо Христа, Він – джерело життя. Спішімо виконувати Його волю і в той же час не припиняймо довіряти Йому, базуючи свої бажання, почуття та дії на Його заповідях і слові.

Будьмо готові чимось жертвувати. Прикладаймо максимум зусиль для того, щоб пізнавати і бачити свого Спасителя. Амінь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *