27 серпня 2017 рік служіння в неділю

8 бар’єрів перед служінням – Ростислав Шкіндер проповідь

Презентація теми:

В посланні до филип’ян4:13 Павло робить сильну заяву:«Я все можу в Тім, Хто мене підкріпляє, в Ісусі Христі».Існує помилкове міркування, що спочатку я приведу себе в належний стан, а лише тоді прийду до Бога. Це хибне мислення!Йди до Христа яким ти є, не вагаючись,і Він вийде тобі назустріч. Тільки в Бозі є справжня свобода! Дух Святий любов’ю веде до Ісуса Христа і коли людина приходить на Голгофу вона звільняється від тягаря. Бог дарує Свою благодать. Заява апостола Павла і для нас, християн, досить актуальна. Чому? В цьому світііснує те, що необхідно перемагати. Поки диявол не зв’язаний, для християнвін серйозний противник. І тільки в імені Ісуса маємо силу протистояти і перемагати.Справжні живі християни є дітьми Божими через народження згори.Духовне зростання – це процес поступового уподібнення Ісусу Христу.Немовля у Христіще має прояви плоті: заздрість, поділення, гордість. (1Кор. 3)Хіба назвеш такого християнина щасливим? Адже його мучать ті речі, які необхідно викинути зі своєї душі іменем Ісуса Христа. Якщо християнин не прикладає зусилля для боротьби, ці речі можуть зубити, як заздрість Саула згубила, або Соломона – гордість. Зрілий християнин має плоди духа: любов, радість, мир, добрість, милосердя, віру, лагідність, здержливість. (Гал. 5:22,23)І коли Божа краса є в душі людини, вона єсамою щасливою на землі. Щоб вирости духовно необхідно прикладати зусилля, але не забувати, що свої сподівання необхідно покладати на Божу благодать.  «Тому докладіть до цього всю пильність, і покажіть у вашійвірі…» (2Петр. 1:5)Завдяки  благодаті Ісуса Христа,кожен християнин може мати успіх, прогрес вжитті, асаме головне – в серці буде Царство Боже, а не руїни. Дух Святий пробразами Старого та Нового Заповіту,закликає кожного християнина до праці, щоб кожен приносив багато плоду для Царства Божого, реалізовуючи свій талант. Талант – це десять відсотків успіху, а дев’яносто – праця над ним. Реалізовуючи свій талант, людина благословляє суспільство. Необхідна Божасила,щоб вирушити на труд адже це не просте рішення. Існують бар’єри, які потрібно подолати іменем Ісуса щоб посвятити себе на служіння адже необхідно знайти час, сили, фінанси. Є вісім бар’єрів, які зазіхають на християнина щоби обікрасти, і тому, як важливо стояти на сторожі серця, чинячи опір. Битися, як Давид із Ґоліятом, або як раніше з левом чи ведмедем і однозначно виграти битву іменем Господнім. Ніякого компромісу!

У притчі про сіяча Ісус Христос описав чотири видиґрунту куди впали зерна. (Мт.13:3-23)Однин із видів – це ґрунт з тереном, який не дав можливості насінню жити. Слова, що посіяні на кам’янистому ґрунті, – пояснював Господь, – це ті слова, що почуті людьми, але марноти життя, різні розваги, пристрасті заглушають слова і вони не приносятьплодів для Божого Царства.ВЄвангелії від Луки читаємо одну з притч Ісуса Христа про Царство Небесне – притчу про шлюбний бенкет. Люди були настільки зайняті, що не мали часу йти на бенкет. «Я купив собі п’ять пар волів, і йду спробувати їх. Прошу тебе, вибач мені!» (Лк. 14:19)Добре, що ти маєш п’ять пар волів. Єлисей приніс своїх волів в жертву(1Цар 19:21) і ти можеш зробити так як він, і піти служити Богові. З Ісусом Христом все можливо! Тож вкладай своє життя в те, що вічне!

«А Петро став казати Йому: От усе ми покинули, та й пішли за Тобою слідом. Ісус відказав: Поправді кажу вам: Немає такого, щоб дім полишив, чи братів, чи сестер, або матір, чи батька, або діти, чи поля ради Мене та ради Євангелії, і не одержав би в сто раз більше тепер, цього часу, серед переслідувань, домів, і братів, і сестер, і матерів, і дітей, і піль, а в віці наступному вічне життя.» (Мк. 10:28-30)

Людина, яка посвятила себе на служіння, максимум виділила свого часу для діла Божого буде мати благословення. (Лк 2:36,37)Апостол Павло говорить: «Наостанку мені призначається вінок праведности, якого мені того дня дасть Господь, Суддя праведний; і не тільки мені, але й усім, хто прихід Його полюбив.» (2Тим. 4:8)Господи розбути тих, хто заснув. Запали ревність в народі Твоєму за діло Твоє, за не спасенні душі адже вони вічні. Щоб ми допомогли їм дізнатися Тебе. Амінь!

 

Блаженні ті, хто очікують приходу Христа – Андрій Мозговий проповідь

Тексти Писання:

  1. (Від Івана 5:28,29)

«28. Не дивуйтесь цьому, бо надходить година, коли всі, хто в гробах, Його голос почують, 29. і повиходять ті, що чинили добро, на воскресення життя, а котрі зло чинили, на воскресення Суду.»

Презентація теми:

«Так говорить Господь: Проклятий той муж, що надію кладе на людину, і робить раменом своїм слабу плоть, а від Господа серце його відступаї!» (Єрем. 17:5)

 

Життя, яке присвячене Богу – Володимир Змунчило проповідь

Тексти Писання:

  1. (Дії Апостолів 2:41-42)

«41. Отож ті, хто прийняв його слово, охристилися. І пристало до них того дня душ тисяч зо три! 42. І вони перебували в науці апостольській, та в спільноті братерській, і в ламанні хліба, та в молитвах. 43. І був острах у кожній душі, бо багато чинили апостоли чуд та знамен.»

Презентація теми:

Бог благословив до цього місця і дав нам можливість по великій любові Своїй прийти в Дім Божий. Схилитися перед Ним, відкривши серця свої, щоб відбулося розмова. (Дії 2:41-42)У сталості – сила!Першоапостольська церква постійно перебувала у вченні Ісуса Христа. Коли ми постійно перебуваємо в Слові Божому – діє Бог. Давид, натхнений Духом Святим, говорить: «Господи, хто може перебувати в наметі Твоїм?Хто мешкати може на святій Твоїй горі?» (Пс. 14:1) Ми віримо в живого і істинного Бога,який створив небо і землю і пильнує над усіма.Будучи людиною, Він взяв на себе наші гріхи і дарував очищення, освячення і вічне життя. Давид дає відповідь на своє питання: «Той, хто в невинності ходить, і праведність чинить, і правду говорить у серці своїм,хто не обмовляє своїм язиком, і злого не чинить для друга свого, і свого ближнього не зневажає!Обридливий погорджений в очах його, і він богобійних шанує…» (Пс. 14:1-4)«…Бо чим серце наповнене, те говорять уста.» (Мт. 12:34)А в якому стані знаходиться твоє серце перед Богом? Чи пильнуєш ти над Словом Божим, яке збудовує і допомагає тобі йти земним шляхом? Амінь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *