26 травня 2021 рік, служіння в середу

Чотири поради для щасливого життя – Давид Водько проповідь

Кожен християнин покликаний своєчасно приносити Богові плоди любові і вдячності, тобто сумлінно виконувати Його Заповіді, залишені на сторінках Священного Писання.

Можна заховати щось таємне від людей, але пам’ятаймо, що перед Богом все відкрито. Він – Єдиний, Хто знає дорогу кожного з нас, незалежно від того за кого вважаємо себе.

Будь обережним! Не заходь на територію диявола, адже він зробить усе можливе, щоб якомога більше тримати тебе в путах неправди, пригнічувати провиною і соромом; він забере набагато більше, аніж ти собі уявляєш.

Як будувати своє життя на міцному фундаменті  – Слова Божого – радить псалмоспівець Давид (Пс. 1:1-6)

  • Не ходи до не праведних за порадою. 
  • Не стій на дорозі грішних.
  • Не сиди на сидінні злоріків. 
  • Перебувай у Слові Господньому. Амінь!

 

Бажання християнина – Дмитро Захаров проповідь

Яким повинен бути справжній християнин? Які мають бути бажання? Як молитися, щоб молитва досягла Бога? 

“Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою.” (Фил. 4:6) Але як бути, якщо на практиці часом трапляється так, що ми не отримуємо те, чого просимо? Перш за все, для Бога є важливим стан нашого серця. Там, де є місце для егоїстичних бажань й неправильних мотивів, Бог не буде відповідати, бо вірний Своєму слову. (Як. 4:1-3) 

Все земне – тимчасове. Варто вкладати свої зусилля для розбудови Божого Царства. Зміцняти свої стосунки із Небесним Отцем. Вивчати і досліджувати Його Слово, прагнути догодити Йому незважаючи на обставини. А Господь ніколи не залишить. Він бачить і знає всі наші потреби і болі​ та своєчасно відповідає. 

“Коли ж у Мені перебувати ви будете, а слова Мої позостануться в вас, то просіть, чого хочете, і станеться вам!” (Ів. 15:7) Амінь!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *