26 травня 2019 рік, служіння в неділю

Джерело в Ісусі Христі – Олександр Руденко проповідь

Презентація теми:

  • “Не любіть світу, ані того, що в світі. Коли любить хто світ, у тім немає любови Отцівської, бо все, що в світі: пожадливість тілесна, і пожадливість очам, і пиха життєва, це не від Отця, а від світу. Минається і світ, і його пожадливість, а хто Божу волю виконує, той повік пробуває!” (1Ів. 2:15-17)
  • “Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне.” (Ів. 3:16)

“Не любіть світу, ані того, що в світі” ап. Іван говорить не про людей, а про гріховні принади, які перешкоджають служінню. “бо коли живете за тілом, то маєте вмерти, а коли духом умертвляєте тілесні вчинки, то будете жити.” (Рим. 8:13)

“Ісус відповів і сказав їй: Кожен, хто воду цю п’є, буде прагнути знову.” (Ів. 4:13) Задовольнити потреби людської душі може лише Господь. “А хто питиме воду, що Я йому дам, прагнути не буде повік, бо вода, що Я йому дам, стане в нім джерелом тієї води, що тече в життя вічне.” (Ів. 4:14) Все, що від Бога приносить життя. “Як ви можете вірувати, коли славу один від одного приймаєте, а слави тієї, що від Бога Єдиного, не прагнете ви?” (Ів. 5:44); “Бо кожен, хто покличе Господнє Ім’я, буде спасений.” (Рим. 10:13) Амінь!

 

Зараз твій час – Микола Овсійчук проповідь

Презентація теми:

Як мало дякуємо Господу за те що маємо?! Як мало цінуємо тим, чим Бог нас наділив?! Ми знаємо як славити Господа, бо власне Він відкрився нам. Хай не сумує той, хто славить і любить Господа. Є в житті різні труднощі, але наша надія Господь. Які ми щасливі, що нам є за Кого триматися. 

  • “Для всього свій час, і година своя кожній справі під небом: час родитись і час помирати, час садити і час виривати посаджене, час вбивати і час лікувати, час руйнувати і час будувати, час плакати й час реготати, час ридати і час танцювати…” (Еккл. 3:1-4);
  • “А про часи та про пори, брати, не потрібно писати до вас…” (1Сол. 5:1);
  • “І їй дано було зодягнутися в чистий та світлий вісон, бо віссон то праведність святих.”(Одкр. 19:8)

Ап. Павло до християнської громади в Солуні пише: “А про часи та про пори, брати, не потрібно писати до вас…” Чому? Павло знав час, але можливо, дивлячись на їх поведінку, докази, сварки, не поважав за потрібне написати. “Я знаю чоловіка в Христі, що він чотирнадцять років тому чи в тілі, не знаю, чи без тіла, не знаю, знає Бог був узятий до третього неба.” (2Кор. 12:2), – говорить Павло, не називаючи своє ім’я. “Дослідіть но Писання, бо ви думаєте, що в них маєте вічне життя, вони ж свідчать про Мене!” (Ів. 5:39) Ми покликані освячувати свої серця, жити праведним життям… “Отож, уважайте, щоб поводитися обережно, не як немудрі, але як мудрі, використовуючи час, дні бо лукаві!” (Еф. 5:15,16) Будьмо готові до зустрічі з Ісусом Христом! Амінь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *