23 червня 2019 рік, служіння в неділю

Ісус Христос – Хліб Життя – Володимир Змунчило проповідь

Презентація теми:

“Поправді, поправді кажу Вам: Хто вірує в Мене, життя вічне той має.” (Ів. 6:47) Благословенний душа, яка прийняла Ісуса Христа особистим Спасителем і керується Його заповідями. “Я хліб життя! Отці ваші в пустині їли манну, і померли. То є хліб, Який сходить із неба, щоб не вмер, хто Його споживає.” (Ів. 6:48-50) 

  • “І рушили вони з Єліму, і вся громада Ізраїлевих синів прибула до пустині Сін, що між Єлімом та між Сінаєм, п’ятнадцятого дня другого місяця по виході їх з єгипетського краю. І стала ремствувати вся громада Ізраїлевих синів на Мойсея та на Аарона в пустині. І говорили їм Ізраїлеві сини: Коли б ми були повмирали від Господньої руки в єгипетськім краї, як ми сиділи над горшком м’яса, як ми їли хліба досить! Бо ви вивели нас до цієї пустині, щоб поморити голодом увесь цей збір… І промовив Господь до Мойсея: Ось Я спускатиму вам дощем хліб із неба, а народ виходитиме й щоденно збиратиме, скільки треба на день, щоб випробувати його, чи буде він ходити в Моєму Законі, чи ні… І назвав Ізраїлів дім ім’я тому: манна. Вона була, як коріяндрове насіння, біла, а смак її, як тісто в меду.” (Вих. 16:1-4,31)
  • “У поті свойого лиця ти їстимеш хліб…” (Бут. 3:19)

Важливо прикладати зусилля щоб серцем чути голос Божий. Псалмоспівець Давид говорить: “Один раз Бог сказав, а двічі я чув, що сила у Бога!” (Пс. 61:12) Нехай допоможе Бог вірити в Ісуса, як свого Спасителя, Сина Бога живого, бо Він Хліб вічного життя. Амінь.

 

 

Про гріх непрощення – Андрій Карнаух свідоцтво

Презентація теми:

  • “Бо як людям ви простите прогріхи їхні, то простить і вам ваш Небесний Отець. А коли ви не будете людям прощати, то й Отець ваш не простить вам прогріхів ваших.” (Мт. 6:14,15)
  • “Петро приступив тоді та запитався Його: Господи, скільки разів брат мій може згрішити проти мене, а я маю прощати йому? Чи до семи раз? Ісус промовляє до нього: Не кажу тобі до семи раз, але аж до семидесяти раз по семи!” (Мт. 18:21,22)

Непрощення – це гріх, який віддаляє нас від Бога, від інших людей і від самих себе. Цей гріх не дає нам шукати примирення і цілісності, воно руйнує дух, душу людини. Бог дає можливість зробити особистий вибір, і ми маємо жити з наслідками цього вибору. Прощення – це це рішення не тримати образу на іншу особу, не звертаючи уваги на все те, що зроблено нам. Прощення об’єднує нас з Всевишнім, приводить нас до єдності один з одним і відновлює цілісність наших емоцій, волі, розума. Прощення в Ісусі Христі дарує вихід! 

Коли поранить твоє серце
Безжальний зміст чиїхось слів
Хоч болем все в тобі озветься
Будь як Христос — що всіх любив.
Скажи: «прощаю».
Зла в собі не держи.
«Тебе благословляю!
Друже, з миром іди!»

Справжня любов заохочує до прощення! Амінь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *