23 квітня 2017 рік служіння в неділю

Жити для Ісуса – це спосіб життя – Віктор Лисенко проповідь

Тексти Письма:

  1. (До Галатів 5:13)

«13. Бо ви, браття, на волю покликані, але щоб ваша воля не стала приводом догоджати тілу, а любов’ю служити один одному!»

Презентація теми:

Християнин, який має бажання мати справжню віру в істинного Ісуса Христа, необхідно старанно слухати і досліджувати Святе Письмо.Як тіло кожен день зміцнюється їжею, щоб не ослабло, так потрібно кожен день зміцнювати душу духовною їжею Слова Божого.Бог любить Своє творіння, любить кожного з нас. Ми відкуплені дорогою ціною – кров’ю Господа Ісуса Христа. Коли Бог по милості Своїй відкриває тобі те, для чого ти врятований, народжений, обраний, то коли ти приймаєш від Бога, тобі надалі потрібно триматися вірою за обрання. Утримувати бачення вірою і жити вірою. Це життєво необхідно для того, щоб ніхто не міг панувати над твоєю вірою.Віра і святість нерозривні. Бог святий, Він вимагає, щоб і ми були святі, схожими на Нього. Він ненавидить гріх і тому ніколи не може закрити очі на зроблений нами гріх, як би малий він не був.Коли Бог вказує нам на нашу гріховність, ми повинні звернути увагу і діяти.Ми не можемо служити Богу, будучи нечистою посудиною в Його очах.Через Ісуса Христа Він звільнив нас від панування гріха, щоб ми могли протистояти гріху. Однак відповідальність за протистояння гріху лежить на нас самих.Бог звільнив нас з-під ярма гріха і дав Духа Святого, що живе в нас. Він працює у нас, виробляючи хотіння, і дію відповідно до Своєї волі. Амінь!

 

Прагнення до Бога – Сергей Антонець проповедь

Тексти Письма:

  1. (ВідІвана 7:37-38)

«37. А останньоговеликогоднясвятаІсусстояв і кликав, говорячи: Колипрагнехто з васнехайприйдедоМенета й п’є38. Хто вірує в Мене, як каже Писання, то ріки живої води потечуть із утроби його.!»

2.(Йов 14:7-9)

«7. Бо дерево має надію: якщо буде стяте, то силу отримає знову, і парост його не загине; 8. якщо постаріє в землі його корінь і в поросі вмре його пень,9. то від водного запаху знов зацвіте, і пустить галуззя, немов саджанець!»

Презентація теми:

Христос Воскрес!  Воістину Воскрес!Христове воскресіння віддзеркалюється в нашому житті, коли ми відважно працюємо над нашим спасінням і за для спасіння інших. Пам’ятаймо про воскресіння Ісуса Христа і звіщаймо світу про це!  Ісус Христос в останній день свята закликав іудеїв щоб явити їм Свою милість.(Див.Ів.7:37)Він звертається до тої категорії людей, які усвідомлювали недостатність своїх власних сил для отримання порятунку. Виникає питання: « Ісус, а чого ти не прийшов раніше?!»,- але Господь ніколи не запізнюється.Його запрошення «йди і пий» відноситься до всіх. Яку б спрагу людина не відчувала, але все одно вона запрошується до Ісуса Христа, бо Він є джерелом надії. Був час коли держава рахувала християнство своїм першим ворогом, з яким немає і бути не може жодних компромісів. За Слово Господнє християни страждали в таборах, стояли перед судом, але непохитна віра у Ісуса Христа допомагала переносити всі труднощі. Дорогий друже, задай собі питання: « Чи маєш ти сьогодні істинну віру в Бога? Віру яка була в юнаках Шадрах, Мешах та Авед-Неґо? (Див. Дан. 3:1-33)Саме питання віри є досить важливим для кожного із нас, адже від цього залежить наше спасіння. Бог вклав в нас спрагу бути з Ним. Наша відповідальність зберігати цю спрагу, стояти на сторожі свого серце і молитися. «Хто вірує в Мене, як каже Писання, то ріки живої води потечуть із утроби його.!» (Ів. 7:38)Ніхто не може замінити нам Бога. Християнин маючи віру в живого Бога буде як як джерело, води якого ніколи не вичерпуються…Амінь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *