18 жовтня 2017 рік служіння в середу

Молитва за Україну – Сергій Вознюк проповідь

Тексти Священного Писання:

1.(2 до Коринтян 10:4,5)

«4. зброя бо нашого воювання не тілесна, але міцна Богом на зруйнування твердинь, ми руйнуємо задуми, 5. і всяке винесення, що підіймається проти пізнання Бога, і полонимо всяке знання на послух Христові…»

Презентація теми:       
Заступницька молитва перед Богом – це основний спосіб впливу на політику держави. Не допустимо думку, що достатньо вже звершено молитов. Ми повинні залишатися сіллю землі, містом на горі і світлом для світу. Давайте молитися посилено і твердо вірити в участь Бога в нашій країні. Щоб  Слово Євангелія торкнулася кожного серця і нація навернулась до Бога. Щоб була чиста економіка і було переможне зупинення війни. Будьмо заступниками подібно до Авраама, який молився за Содом і Гоморру, де процвітало моральне розтління. Бог обіцяв не нищити місто заради десяти праведників. Але тільки Лот зі своїм сімейством були врятовані. Ми маємо заступатися за весь світу, щоб Бог дарував покаяння для кожною людини. «…Бо дуже могутня ревна молитва праведного!» (Як. 5:16) Амінь!

 

Іди за Христом – Роман проповідь

Тексти Священного Писання:

1.(Від Івана 21:6,9)

«6. А Він їм сказав: Закиньте невода праворуч від човна, то й знайдете! Вони кинули, і вже не могли його витягнути із-за безлічі риби 9. А коли вони вийшли на землю, то бачать розложений жар, а на нім рибу й хліб.»

2. (Від Івана 21:18-22)

«18. Поправді, поправді кажу Я тобі: Коли був ти молодший, то ти сам підперізувався, і ходив, куди ти бажав. А коли постарієш, свої руки простягнеш, і інший тебе підпереже, і поведе, куди не захочеш… 19. А оце Він сказав, щоб зазначити, якою то смертю той Бога прославить. Сказавши таке, Він говорить йому: Іди за Мною! 20. Обернувся Петро, та й ось бачить, що за ним слідкома йде той учень, якого любив Ісус, який на вечері до лоня Йому був схилився й спитав: Хто, Господи, видасть Тебе? 21. Петро, як побачив того, говорить Ісусові: Господи, цей же що? 22. Промовляє до нього Ісус: Якщо Я схотів, щоб він позостався, аж поки прийду, що до того тобі? Ти йди за Мною!»

 

Не втрачай надії на Господа – Володимир проповідь

1.(Єремія 17:5-8)

«5. Так говорить Господь: Проклятий той муж, що надію кладе на людину, і робить раменом своїм слабу плоть, а від Господа серце його відступаї! 6. І він буде, як голий той кущ у степу, і не побачить, щоб добре прийшло, і він пробуватиме в краї сухому в пустині, у краї солоному та незамешканому… 7. Благословенний той муж, що покладаїться на Господа, що Господь то надія його! 8. І він буде, як дерево те, над водою посаджене, що над потоком пускаї коріння свої, і не боїться, як прийде спекота, і його листя зелене, і в році посухи не буде журитись, і не перестане приносити плоду!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *