18 березня 2018 рік, служіння в неділю

Радість у Христі – Володимир Змунчило проповідь

Тексти Священного Писання:

1. (Псалми 9:2,3)

«2. Хвалитиму Господа усім серцем своїм, розповім про всі чуда Твої! 3. Я буду радіти, і тішитись буду Тобою, і буду виспівувати Ймення Твоє, о Всевишній!»

2. (1 до Солунян 1:6)

«6. І ви стали наслідувачі нам і Господеві, слово прийнявши в великому утискові з радістю Духа Святого,»

3. (Псалми 2:11)

«11. Служіть Господеві зо страхом, і радійте з тремтінням!»

Презентація теми:

  •  «Бо Царство Боже не пожива й питво, але праведність, і мир, і радість у Дусі Святім.» (Рим. 14:17)
  • «А це звістка, що ми її чули від Нього і звіщаємо вам: Бог є світло, і немає в Нім жадної темряви!» (1Ів. 1:5)
  • «І мир Божий, що вищий від усякого розуму, хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі.» (Фил. 4:7)
  • «А плід духа: любов, радість, мир, довготерпіння, добрість, милосердя, віра…» (Гал. 5:22)
  • «Страх Господній початок премудрости, нерозумні погорджують мудрістю та напучуванням.» (Прип. 1:7) Амінь!

 

Останній час – Віктор Рошук проповідь

Тексти Священного Писання:

1. (Приповісті 2:1-8)

«1. Сину мій, якщо приймеш слова мої ти, а накази мої при собі заховаєш, 2. щоб слухало мудрости вухо твоє, своє серце прихилиш до розуму, 3. якщо до розсудку ти кликати будеш, до розуму кликатимеш своїм голосом, 4. якщо будеш шукати його, немов срібла, і будеш його ти пошукувати, як тих схованих скарбів, 5. тоді зрозумієш страх Господній, і знайдеш ти Богопізнання, 6. бо Господь дає мудрість, з Його уст знання й розум! 7. Він спасіння ховає для щирих, мов щит той для тих, хто в невинності ходить, 8. щоб справедливих стежок стерегти, і береже Він дорогу Своїх богобійних!»

Презентація теми:

Бог відкрився нам, як це чудово! Коли життєвий шлях наповнений труднощами, ми відчуваємо і цінуємо ним. Якщо спадщина передається у чиїсь руки  даром, то нею не цінують. «Знай же ти це, що останніми днями настануть тяжкі часи. Будуть бо люди тоді… Та й усі, хто хоче жити побожно у Христі Ісусі, будуть переслідувані.» (2Тим. 3:1-2,12) Це не означає що нам, християнам, треба боятись адже ті, хто переносять гоніння, завжди відчувають поруч руку Божу. Господь має надію виповнити Свою місію через наше життя. Як Ісус Христос став відображенням Небесного Батька, так і ми, його послідовники, повинні прагнути бути схожими на Нього. Давид – єдина  людина, якого Бог назвав великим титулом: «Чоловік за серцем Своїм» (1Сам. 13:14), бо він завжди мав довіру незважаючи на обставини. Якщо Давид допускав гріх в своєму  житті, то він умів каятися. Нехай наша віра зміцнюється в Бозі в цей останній час. Амінь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *