17 листопада 2019 рік, служіння в неділю

Хроме і хворе – Дмитро Захаров проповідь

Презентація теми: 

  • “Чим я відплачу Господеві за всі добродійства Його на мені? Я чашу спасіння прийму, і прикличу Господнє Ім’я! Присяги свої Господеві я виконаю перед усім народом Його!” (Пс. 115:3-5) 

Для Бога цінним є людське серце, сповнене подяки, хвали і добрих справ. Важливо переставляти акценти від нас на Бога, від наших нужд і проблем на Його волю і бажання.

  • “І приніс Соломон жертву для мирних жертов, що приносив для Господа: двадцять і дві тисячі худоби великої, а худоби дрібної сто й двадцять тисяч. І виконали освячення Господнього храму цар та всі Ізраїлеві сини.” (1Цар. 8:63);
  • “І підійшла одна вбога вдовиця, і поклала дві лепті, цебто гріш. І покликав Він учнів Своїх та й промовив до них: Поправді кажу вам, що ця вбога вдовиця поклала найбільше за всіх, хто клав у скарбницю. Бо всі клали від лишка свого, а вона поклала з убозтва свого все, що мала, свій прожиток увесь…” (Мк. 12:42-44);

Бог бажає щоб наші серця були багатими на милосердя, любов, добрі справи. 

  • “Будеш дотримувати свято Опрісноків; сім день будеш їсти опрісноки, як наказав тобі, окресленого часу місяця авіва, бо в нім ти був вийшов з Єгипту. І не будете являтися перед лицем Моїм з порожніми руками.” (Вих. 23:15);
  • “І не будуть являтися перед обличчя Моє з порожньою рукою.” (Вих. 34:20);

Жертва для Бога повинна бути найкращою, бо Він достоїн. Наш християнський світогляд повинен відповідати Слову Божому. 

  • “І коли ви проносите в жертву сліпе, це не зле? І як кульгаве та хворе приносите, чи ж це не зле? Принеси но подібне своєму намісникові, чи тебе він вподобає, чи підійме обличчя твоє? промовляє Господь Саваот.” (Мал. 1:8);
  • “Тож благаю вас, браття, через Боже милосердя, повіддавайте ваші тіла на жертву живу, святу, приємну Богові, як розумну службу вашу…” (Рим. 12:1);

Суть християнського Євангелія полягає в тому, що Ісус Христос став замісною жертвою за гріхи всього світу. Він постраждав, щоб стати нашим Пастирем і відновити спілкування з Богом-Отцем. Нехай наші серця будуть сповнені любові, подяки не лише на словах, але й в добрих справах в ім’я Ісуса Христа. Амінь!

 

Не відніми і не додай до Слова Божого – Олександр Руденко проповідь

Презентація теми: 

  • “А тепер, Ізраїлю, послухай постанов та законів, що я навчаю вас чинити, щоб жили ви, і ввійшли, й посіли цей Край, що Господь, Бог батьків ваших, дає вам. Не додавайте до того, що я вам наказую, і не зменшайте з того, щоб виконувати заповіді Господа, Бога вашого, що я наказав вам.” (Зак. 4:1,2);

Бог-Отець через замісну жертву Сина Ісуса Христа звільнив з полону гріха і дарував вічне життя. Але для того, щоб ввійти в Обіцяну землю, потрібно виконувати Божі заповіді, які залишені на сторінках Священного Писання. 

  • “Блаженні, хто випере шати свої, щоб мати право на дерево життя, і ввійти брамами в місто! …Свідкую я кожному, хто чує слова пророцтва цієї книги: Коли хто до цього додасть що, то накладе на нього Бог кари, що написані в книзі оцій.” (Одкр. 22:14,18);

Амінь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *