17 жовтня 2018 рік, служіння в середу

Святе життя в Бозі – Леонід Літаренко проповідь

Презентація теми:

«Бо ще не було такого, як Ахав, що запродався чинити зло в Господніх очах, що його намовила жінка його Єзавель. І він чинив дуже гидке, ідучи за ідолами, усе так, як робили амореяни, що їх Господь повиганяв перед Ізраїлевими синами. І сталося, як Ахав почув ці слова, то роздер він шати свої, і зодягнув на тіло своє веретище, і постив, і лежав у веретищі, і ходив сумовито… І було Господнє слово до тішб’янина Іллі, говорячи: Чи ти спостеріг, що Ахав упокорився перед лицем Моїм? За те, що він упокорився перед Моїм лицем, не наведу Я лиха за його днів, за днів його сина наведу Я те лихо на його дім.» (1Цар. 21:25-27)

Воля Божа «щоб усі люди спаслися, і прийшли до пізнання правди.»  (1Тим. 2:4) Бог не хоче карати, Він бажає лише милувати. «…через великі утиски треба нам входити у Боже Царство.» (Дії. 14:22) Незважаючи на складні обставини, Бог завжди поруч! «Багато лихого для праведного, та його визволяє Господь з них усіх…» (Пс. 33:20) 

 «Що бажав він Мене, то його збережу, зроблю його сильним, бо знає Ім’я Моє він; як він Мене кликатиме, то йому відповім, Я з ним буду в недолі, врятую його та прославлю його, і довгістю днів Я насичу його, і він бачити буде спасіння Моє!» (Пс. 90:14-1

Ми покликані:

  • полюбити Бога щирим серцем;
  • полюбити ближнього як самого себе;
  • за все складати подяку;
  • зодягатись в Ісуса Христа, бути носіями Його благословіння «Ви сіль землі… Ви світло для світу…» (Мт. 5:13,14)
  • нести Благу Звістку «А Ісус підійшов і промовив до них та й сказав: Дана Мені всяка влада на небі й на землі. Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь.» (Мт. 28:18-20)\
  • перебувати в молитві, Слові щоб мати силу Святого Духа.

«Якщо Ви Мене любите, Мої заповіді зберігайте!» (Ів. 14:15), – закликає Христос. Амінь!

 

Ви світло для світу – Петро Вернигора проповідь

Презентація теми:

Процес донесення Слова Божого грішникам… Дуже важливу роль відіграє індивідуальна євангелізація – від серця до серця. Дуже часто, ми повинні своїми ділами являти людям Христа. Дорогі брати і сестри Ісус годував людей не тільки духовною, але і тілесною їжею, зціляв дух, душу, тіло. Отримавши Слово від Господа, яке торкалося глибини серця, самарянка, Петро, митник не радились з тілом і кров’ю. «Не хлібом самим буде жити людина, але кожним словом, що походить із уст Божих.» (Мт. 4:4) 

«Ви сіль землі…» (Мт. 5:13), – говорить Господь, де діє сіль, гріх немає сили. Живучи згідно Писання, святим життям, Бог буде діяти через нас в повній мірі. «Ви світло для світу. Не може сховатися місто, що стоїть на верховині гори.» (Мт. 5:14) 

«Тому то, входячи в світ, Він говорить: Жертви й приношення Ти не схотів, але тіло Мені приготував.» (Євр. 10:5) Христос, саме в тілі, виконав ВСЮ волю Небесного Батька. «Хіба ви не знаєте, що ваше тіло то храм Духа Святого, що живе Він у вас, якого від Бога ви маєте, і ви не свої?» (1Кор. 6:19) Чим наповнений ваш храм? «…як завжди, так і тепер Христос буде звеличений у тілі моїм, чи то життям, чи то смертю. Бо для мене життя то Христос, а смерть то надбання. А коли життя в тілі то для мене плід діла, то не знаю, що вибрати.» (Фил. 1:20-22)

«Уважай на самого себе та на науку, тримайся цього. Бо чинячи так, ти спасеш і самого себе, і тих, хто тебе слухає!» (1Тим. 4:16) Амінь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *