11 серпня 2021 рік, служіння в середу

Стережіть своє серце – Дмитро Захаров проповідь

“Над усе, що лише стережеться, серце своє стережи, бо з нього походить життя.” (Прип. 4:23)

Біблійною мовою серце – центр внутрішнього життя людини: думки, почуття, бажання, воля та рішення. Те, чим ми наповнюємо своє серце, визначає якість нашого життя. Зберігаймо своє серце в чистоті.

“Із тих самих уст виходить благословення й прокляття. Не повинно, брати мої, щоб так це було! Хіба з одного отвору виходить вода солодка й гірка?” (Як. 3:10,11)

Святість – це покликання кожного християнина зростати до міри повного зросту повноти Христа, беззаперечно приймати Його волю у всіх періодах життя. (Вих.15:22-25)

“…Хто прагне, тому дармо Я дам від джерела живої води. Переможець наслідить усе, і Я буду Богом для нього, а він Мені буде за сина!” (Одкр. 21:6,7) Амінь!

 

Не гризіть один одного – Давид Водько проповідь

“Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили ви один одного!” (Гал. 5:15)

Конфлікт (лат. сonflictus – зіткнення) — це завжди суперництво протилежних позицій, інтересів, поглядів. Як болісне зіткнення, нерозв’язаний конфлік несе не лише шкоду багатьом сферам нашого життя, але й іноді призводить до трагічних наслідків. 

Звідки беруться конфлікти? Апостол Яків у своєму посланні (4:1-3) наводить одну з найпоширеніших причин міжособових конфліктів, це пожадливостості, що в наших членах воюють. 

Для того, щоб конфлікт було попереджено, або вирішено, необхідно зрозуміти:

  • молитовне життя, поглиблені відносини і спілкування з Богом відіграють вирішальну роль
  •  один з важливих інструментів – любов, без застосування будь-якої форми принеження, грубості, наклепу.
  • не варто брати участі у нерозумних та невчених змаганнях, краще ухилятися  (2Тим. 2:23-26) Амінь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *