09 лютого 2020 рік, молодіжне служіння

Привілей благовістя – Вадим Корольчук проповідь

Презентація теми:

Привілеї благовістя:

  1. Коли Божа справа рухається під керуванням Святого Духа, від престолу Божої благодаті приходять особливі ресурси для чудес і знамен. Чудо відбувається там, де активно відбувається процес благовістя. Коли дивлячись на ситуацію, бракує віри і лише Всемогутній Бог в змозі вирішити ситуацію. “А Степан, повний віри та сили, чинив між народом великі знамена та чуда.” (Дії. 6:8) Наша віра потребує певних логічних підтверджень, але чудеса не відбуваються там, де лише спокійно сидемо. Кожен християнин з допомогою Ісуса Христа може стати вирішенням проблем для тих, хто потребує цього. “А Ісус підійшов і промовив до них та й сказав: Дана Мені всяка влада на небі й на землі. Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь.” (Мт. 28:18-20)
  2. Благовістя не легка справа, воно збільшує ймовірність гонінь в суспільстві, де проповідується Слово Боже, але у той самий час зростає віра. “Тому дехто повстав із синагоги, що зветься лібертинська, і кірінейська, і олександрійська, та з тих, хто походить із Кілікії та з Азії, і зачали сперечатись із Степаном.” (Дії. 6:9) Іноді важко переносити скорботи, утиски, приходить багато думок, але коли схиляєшся у молитві перед Богом, Він дає Свою благодать, яка потішає, даруючи істинний мир і сили йти далі . “І не тільки нею, але й хвалимося в утисках, знаючи, що утиски приносять терпеливість, а терпеливість досвід, а досвід надію, а надія не засоромить, бо любов Божа вилилася в наші серця Святим Духом, даним нам.” (Рим. 5:3-5) 
  3. Мудрість. “Але встояти вони не могли проти мудрости й Духа, що він Ним говорив.” (Дії. 6:10). “Коли ж видадуть вас і поведуть, не турбуйтеся заздалегідь, що вам говорити, а що дане вам буде тієї години, то те говоріть: бо не ви промовлятимете, але Дух Святий.” (Мк. 13:11) Якщо ви проповідуєте Благу звістку, не бійтеся про те, що бракує правильних слів, головне мати єднання з Ісусом Христом, який в потрібний момент дасть правильну відповідь. 
  4. Особливе сприйняття.  “Коли всі, хто в синедріоні сидів, на нього споглянули, то бачили лице його, як лице Ангола!” (Дії. 6:15) Коли ми віримо в Ісуса Христа і проповідуємо Його, то ми являємо Господа для інших. “Ми бо для Бога Христова запашність серед тих, хто спасається, і тих, які гинуть…” (2Кор. 2:15)
  5. Той, хто проповідує Євангеліє є співробітниками Живого Бога. “А Степан, повний Духа Святого, на небо споглянув, і побачив Божу славу й Ісуса, що по Божій правиці стояв, і промовив: Ось я бачу відчинене небо, і Сина Людського, що по Божій правиці стоїть!…” (Дії. 7:55,56) Господь бажає мати особисті відносини з кожним, хто бажає спілкуватись з Ним, покоряючи свою волю волі Його. “Говорю вам, що так само на небі радітимуть більш за одного грішника, що кається, аніж за дев’ятдесятьох і дев’ятьох праведників, що не потребують покаяння!…” (Лк. 15:7)

“жінки діставали померлих своїх із воскресіння; а інші бували скатовані, не прийнявши визволення, щоб отримати краще воскресіння; а інші дізнали наруги та рани, а також кайдани й в’язниці. Камінням побиті бували, допитувані, перепилювані, умирали, зарубані мечем, тинялися в овечих та козячих шкурах, збідовані, засумовані, витерпілі. Ті, що світ не вартий був їх, тинялися по пустинях та горах, і по печерах та проваллях земних. І всі вони, одержавши засвідчення вірою, обітниці не прийняли, бо Бог передбачив щось краще про нас, щоб вони не без нас досконалість одержали.” (Євр. 11:35-40) Проповідуймо Ісуса Христа не лише словами, але своїм життям з ревністю!

Хочу преодолеть синдром толпы
Хочу я вырваться из их водоворота
Я не хочу быть с теми, чьи вожди слепы
И захвачу с тобой еще кого-то.

Без сожаленья оставляю внешний двор,
Когда приходишь Ты я завожусь с пол оборота
В Твои объятья брошусь всем наперекор
И захвачу с собой еще кого-то

Когда закончим путь на полных парусах
Мы вкусим сладость птичьего полета
В кругу друзей я встречусь с Ним на облаках
И захвачу с собой еще кого-то…

Благовісники мають найвеличніші привілеї у цьому світі! Допоможи нам Господь бути гідними співробітниками на Його ниві. Амінь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *