8 листопада 2017 рік служіння в середу

Служіння Богові – Володимир Змунчило проповідь

Тексти Священного Писання:

1. (1 Петра 1:3-7)

«3. Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, що великою Своєю милістю відродив нас до живої надії через воскресення з мертвих Ісуса Христа, 4. на спадщину нетлінну й непорочну та нев’янучу, заховану в небі для вас, 5. що ви бережені силою Божою через віру на спасіння, яке готове з’явитися останнього часу. 6. Тіштеся з того, засмучені трохи тепер, якщо треба, всілякими випробовуваннями, 7. щоб досвідчення вашої віри було дорогоцінніше за золото, яке гине, хоч і огнем випробовується, на похвалу, і честь, і славу при з’явленні Ісуса Христа.»

2.(1 Петра 4:12-19)

«12. Улюблені, не дивуйтесь огневі, що вам посилається на випробовування, немов би чужому випадку для вас. 13. Але через те, що берете ви участь у Христових стражданнях, то тіштеся, щоб і в з’явленні слави Його раділи ви й звеселялись.»

Презентація теми:

Лише по вірі в Ісуса Христа маємо святість, праведність і життя вічне. Бог завжи поруч з тобою незважаючи на обставини життя. Давид говорить: «Господи, випробував Ти мене та й пізнав, Ти знаєш сидіння моє та вставання моє, думку мою розумієш здалека. Дорогу мою та лежання моє виміряєш, і Ти всі путі мої знаєш, бо ще слова нема на моїм язиці, а вже, Господи, знаєш те все! Оточив Ти мене ззаду й спереду, і руку Свою надо мною поклав. Дивне знання над моє розуміння, високе воно, я його не подолаю! Куди я від Духа Твого піду, і куди я втечу від Твого лиця? Якщо я на небо зійду, то Ти там, або постелюся в шеолі ось Ти! Понесуся на крилах зірниці, спочину я на кінці моря, то рука Твоя й там попровадить мене, і мене буде тримати правиця Твоя! Коли б я сказав: Тільки темрява вкриє мене, і ніч світло для мене, то мене не закриє від Тебе і темрява, і ніч буде світити, як день, і темнота як світло! Бо Ти вчинив нирки мої, Ти виткав мене в утробі матері моєї… Прославляю Тебе, що я дивно утворений! Дивні діла Твої, і душа моя відає вельми про це!» (Пс. 138:1-14) Амінь!

 

Особисті відносини з Богом – Проповідь

Тексти Священного Писання:

1.(Псалми 102:1)

«1. Благослови, душе моя, Господа, і все нутро моє святе Ймення Його!»

Презентація теми:

«Догодити ж без віри не можна. І той, хто до Бога приходить, мусить вірувати, що Він є, а тим, хто шукає Його, Він дає нагороду.» (Євр. 11:6)

«Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною.» (Одкр. 3:20) Амінь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *